Vakantiehuis Ameland

Vind hier uw vakantiewoning op Ameland in onze comfortabele en sfeervolle boerderijlodges op de Ballumerhoeve. Het strand is slechts op  2 km afstand van de lodges en het dichtstbijzijnde dorpje is op 5 minuten afstand rijden, waardoor u zich in een rustige omgeving begeeft. De lodges zijn prachtig gelegen bij de duinen in Ballum, waardoor u gelijk een mooie strandwandeling kunt maken. Het vakantiehuis op Ameland is compleet en stijlvol ingericht, geschikt voor 5 tot 8 bezoekers. De kamers van Ballumerhoeve geven een warme en fijne sfeer door de gashaard en sfeervolle aankleding van kamers. Tenslotte geven de kamers het gevoel alsof je buiten leeft door de vele grote ramen in de kamers. Vele bezoekers van ons vakantiehuis Ameland krijgen energie na een verblijf in één van onze comfortabele lodges en zijn klaar voor een nieuwe werkweek!

Vakantiehuis Ameland 8 personen

De Finn Lodge is onze grootste lodge van Ballumerhoeve. Deze lodge is geschikt voor 6 tot 8 personen en voorzien van alle luxe en comfort. De woonkamer van de Finn Lodge is ruim met openhartig karakter en sfeervol ingericht met banken, stoelen, tafel en het vakantiehuis is voorzien van een gashaard. Daarnaast is de kamer geschikt voor minder validen i.v.m. een aangepaste badkamer op de begane grond.

Licht en vrij uitzicht over weilanden in onze unieke Skip Lodge

Een verblijf in de Skip Lodge geeft het gevoel alsof je tussen de duinen leeft. Door de vele ramen worden binnen en buiten één geheel, en komt er veel energie in de kamers. De mooie gashaard geeft naast warmte ook een gezellige sfeer in de gehele ruimte. Tenslotte is de lodge voorzien van alle luxe en comfort.

Tree Lodge is ruim opgezet en heeft directe toegang tot de speelweide

De gashaard, vloerverwarming en bubbelbad maken de Tree Lodge zeer comfortabel. De slaapkamers met hun grote dakramen bieden uitzicht over de Waddenzee en de weilanden.

Prijzen en beschikbaarheid van kamers

Check de beschikbaarheid en prijzen door op de ‘reserveren’ link te klikken. Voor telefonisch reserveren belt u naar +31 (0) 610831104

.

Via ons online reserveringssysteem kunt u ook rechtstreeks reserveren. Klik op één van onderstaande buttons.