De Ballumerhoeve boerderijlodges

Over ons

Vind hier uw vakantiewoning in onze comfortabele en sfeervolle boerderijlodges op de Ballumerhoeve te Ameland. Het strand en de duinen liggen slechts op 2 km afstand en het dichtstbijzijnde ambachtelijke dorpje Ballum is op ca. 4 minuten afstand rijden of ca. 10 minuten fietsen. De Ballumerhoeve is prachtig en zeer rustig gelegen midden in de weidse groene natuur. U kijkt uit over de Amelandse polder, de weilanden en de Dijk.

De Ballumerhoeve beschikt over 6 smaakvolle comfort boerderijlodges. Daarnaast beschikt de Ballumerhoeve over een eigen zeer ruim opgezette speelweide waardoor ook uitermate geschikt voor verblijf met kinderen. De Ballumerhoeve is niet geschikt om feestjes te geven en of andere vormen van geluidsoverlast te veroorzaken. Wij willen de rust in en om de Ballumerhoeve hiermee waarborgen.

MEER OVER DE BALLUMERHOEVE
Ballumerhoeve Ameland

Het Waddeneiland Ameland biedt u zee, prachtige stranden (met diverse strandpaviljoens met terras) met daarbij bijzonder mooie duinen alwaar men kan genieten in de vorm van o.a. gewoon lekker even niets doen (boekje lezen), of als het zonnetje het toelaat “een kleurtje pakken”. Maar het is ook een geweldige omgeving om actief te wandelen, fietsen, zwemmen, sporten etc.

Daarnaast biedt Ameland vier verschillende dorpjes met authentieke winkeltjes, veel gezellige terrasjes en een keur aan restaurants. Ameland is ook cultureel zeer actief, er zijn diverse uiteenlopende musea en andere bezienswaardigheden te bezoeken. Daarnaast zijn er ook veel zowel binnen als buiten activiteiten en staan er jaarlijks veel georganiseerde evenementen en festivals op de agenda.