Wij vinden uw mening belangrijk!

Gasten over de Ballumerhoeve

Op deze pagina kun je de ervaringen van onze gasten bekijken.
Wil je zelf een ervaring delen? Stuur ons dan een beoordeling.
Alvast bedankt.

“Super leuke dagen gehad. Volgende keer iets langer.Schone lodge. De energie is ontspannend en zeer prettig. Heeft ons goed gedaan. Vriendelijke gastheer/gastvrouw. Heerlijke bedden. Geslapen als een roos. En gewekt worden door vogels. Als zeer prettig ervaren. Dank voor alles en tot ziens. O en het bubbelbad was ook heerlijk.”

C.Meeder-de Kruijf

“Ballumerhoeve is fantastisch! We hebben heel erg genoten van de rustige omgeving en luxe die de Finn lodge te bieden heeft”

Daniël van Loon, Hengelo

“Wij hebben enorm genoten van de Ballumerhoeve. Wij waren met een grote groep en konden twee lodges (Finn- & Skip lodge) samentrekken waardoor het één groot verblijf werd. Ik zou de Ballumerhoeve aan iedereen aanraden. Wij komen graag nog een keer terug!

Liv Merlot, Den Haag

“Tijdens de lockdown wilde wij toch met ons gezin een weekje weg en kwamen uit op Ameland. Wat is het een wonderschoon eiland! Wij hadden het gevoel zo ver weg te zijn, maar toch zo dichtbij. Wij verbleven in de Tree Lodge, een mooie lodge die voorzien is van alle gemakken. Maar het meest fantastische vonden wij dat onze lodge uitkeek op de speelweide, hierdoor konden wij met een gerust hart binnen zitten en kijken hoe onze kinderen de tijd van hun leven hadden. Wij komen absoluut terug.” 

Christel Brand, Amsterdam

“Heerlijk plekje! Fijne huizen. Comfortabel ingericht, schoon, voldoende ruimte en een speelparadijs voor de kinderen. Zeer gastvrij ontvangen.”

Rozan van Soest, Maarssen